Referenties

Lloyd's Register

Lloyd's levert veiligheid en zekerheid aan haar klanten. BPMi verzorgde de implementatie van System Center binnen het IT landschap van Lloyd's. Gezamenlijk is binnen korte tijd veel voortgang geboekt rondom asset management, patchmanagement en security. Daarnaast is de migratie naar Windows 7 verzorgd.

Irdeto

Irdeto is een van de meest innovatieve software beveiligingsbedrijven van de wereld. Irdeto heeft de complete implementatie van haar nieuwe IT omgeving uitbesteedt aan BPMi. BPMi verzorgde onder meer de Hyper-V installatie, Windows Servers, System Center en Lync.

Neckermann

Neckermann.com is een van de grootste ecommercebedrijven in de Benelux. De IT omgeving speelt een cruciale rol in de organisatie, daarom heeft Neckermann gekozen om System Center Operations Manager door BPMi te laten implementeren om de systemen pro actief te monitoren.

VSP

VSP is een veelzijdig assurantiebemiddelingsbedrijf. De historie gaat terug tot aan het begin van de vorige eeuw waarbij vanaf aanvang de aandacht altijd op de kernactiviteit assurantien heeft gelegen. BPMi is voor VSP de strategische IT partner waarbij alle nieuwe Microsoft technologie wordt ingezet en door BPMi wordt beheert